Dansker i Filippinerne mistænkt for kone-drab

24. februar 2012 20:58 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dansker i Filippinerne mistænkt for kone-drab
Billede mangler

En dansk mand mistænkes for at have dræbt sin hustru og parrets fælles hund med pistolskud, inden han selv sprang ud fra niende sal i en ejendom i Filippinernes hovedstad Manila.
Det oplyser filippinske lokalmedier, skriver Politiken.
Udenrigsministeriet bekræfter over for avisen, at en dansker og hans kone har mistet livet i den filippinske hovedstad, men kan ikke give yderligere informationer om tragedien.
Flere detaljer er dog sluppet ud i de lokale medier, hvor efterforskerne melder, at danskeren har skudt hustruen to gange i hovedet, mens hun sad i en lænestol.
Manden gik derefter ind i soveværelset og skød deres schæferhund, der lå på sengen i soveværelset. Igen tilsyneladende også med to projektiler.
Til sidst han har stukket sig selv i brystet, lyder det fra i Manilas drabsafdeling.
“Så er han måske blevet utålmodig, mens han ventede på at dø og har derfor besluttet at springe ud fra terrassen,” siger seniorofficer Alonzo Layugan ifølge Politiken til avisen Philippine Daily Inquirer.
Motivet er endnu uklart, men kort forinden havde parrets hushjælp hørt et voldsomt skænderi mellem parret. Den danske mand bad hushjælpen om at hente noget i en forretning, og så snart hun gik ud, har manden låst døren og efter politiets teori myrdet hustruen og hunden.
Udenrigsministeriet oplyser til politiken.dk, at de pårørende er underrettet om dødsfaldene.
Kilde: Politiken

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu