ANNONCE

Dansker idømt fængsel for sexterror i USA

3. februar 2012 08:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dansker idømt fængsel for sexterror i USA
Billede mangler

Torsdag eftermiddag stod det klart ved en amerikansk domstol i Kansas City, Missouri, at en 61-årig dansk it-konsulent skal ruske tremmer i 30 år for blandt andet at havde lokket en 11-årig pigen til at onanere for sig via et webkamera, skriver Ekstra Bladet
“Hvad jeg gjorde er utilgiveligt, erkendte den tynde, gråhårede mand, der var iført en orange fangeuniform og lænket på hænder og fødder i retten, ifølge avisen.
Den danske mand, der er it-konsulent i Randers Kommune, havde optaget onaniseancen på video, som han senere oploadede til en fildeligstjeneste på internettet.
I det øjeblik pigen stoppede kontakten med danskeren, udsatte han hende for grov chikane med trusler om at sende billeder fra videoen til hendes Facebook-venner.
Han oprettede også talrige falske online-profiler og bombarderede pigen med chokerende beskeder, for at få hende til at genoptage den syge sexleg.
“Jeg finder dig og voldtager dig med et kosteskaft,” lød en besked.
Det var pigens, der kontaktede politiet. Amerikansk politi var derfor allerede på sporet af danskeren, da han kort efter rejste til USA på ferie.
Kilde: Ekstra Bladet

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu