ANNONCE

Dansker kan have vundet stort uden at vide det

8. februar 2020 09:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hos Danske Spil håber man at høre fra vinderen.

Dansker kan have vundet stort uden at vide det
De 8,8 millioner kroner bliver udbetalt, når vinderen melder sig. Genrefoto.

En ukendt dansker vandt fredag aften 8,8 millioner kroner i Eurojackpot, på en aften hvor en tysker i øvrigt løb med hovedgevinsten på 570 millioner kroner. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vinderen købte sin kupon i Meny i Aalborg, men vedkommende har endnu ikke givet lyd fra sig. Danske Spil tilbyder vedkommende millionærrådgivning, når spilleren melder sig, da gevinsten er over 1,5 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Mens vinderen har millioner af gode grunde til at juble, kan en anden dansker prale af at have været lidt mere heldig.

29. januar kom det frem, at en spiller havde vundet knap 207 millioner kroner i Vikinglotto, en præmie vedkommende havde noget svært ved at forholde sig til.

– Jeg er stadig helt ør i hovedet, så jeg kan ikke rigtig huske samtalen. Men det var noget med, at hun bad mig logge ind på min konto. Jeg anede ikke engang, at jeg spillede med i puljen om Vikinglotto, så for at sige det mildt, blev jeg meget overrasket over at få at vide, at jeg havde vundet over 200 millioner, sagde den tydeligt tilfredse vinder til Danske Spil.

Flere vindere på kort tid

Som om det ikke var nok, var der faktisk en tredje person, der vandt et større beløb hos Danske Spil for nyligt, og det vækker alt sammen glæde hos netop Danske Spil.

”Set med danske briller har det været nogle helt utrolige uger. I sidste uge vandt en dansker 206 millioner kr. i Vikinglotto. I onsdags vandt en anden en gevinst i samme lotteri på næsten 5 millioner kr. Og her til aften er der så endnu en dansker, som løber med en stor milliongevinst. Denne gang i Eurojackpot. Der er virkelig grund til at kippe med Dannebrog”, siger Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, i pressemeddelelsen

Vindertal:

7, 16, 22, 36, 44

Stjernetal:

3, 4

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu