ANNONCE

Danskere amok i coronakage

26. januar 2021 22:48 | Af: Jonathan Lykke Lilmo√ęs, jl@newsbreak.dk

Bageri-kæde mærker i den grad coronapresset - på den gode måde

Der er fart over feltet hos den landsd√¶kkende konditor- og bagerk√¶de KonditorBager. K√¶den m√¶rker i den grad coronakrisen – men ikke p√• den m√•de, de fleste andre erhverv g√łr. Tv√¶rtimod g√•r det rigtig godt.

– Der var lidt usikkerhed at spore i for√•ret, da corona var nyt, men nu er folk trygge ved at komme i butikkerne, og det kan i h√łj grad m√¶rkes p√• salget, siger Morten Lapholm, der er direkt√łr i den landsd√¶kkende konditor- og bagerk√¶de, i en pressemeddelelse.

Ritzau Scanpix sendte en fotograf ud for at dokumentere, at der stadig er gang i kagesalget. Af billederne, der er præsenteret i galleriet over artiklen, fremgår det, at produktionen i hvert fald ikke fejler noget.

Brancheforeningen Bager- og Konditormestre i Danmark bakker i √łvrigt Lapholm op. Formanden for foreningen siger, at medlemmerne melder om en stor stigning i danskernes kagek√łb.

Salg steget 50 procent

Hos¬†Konditorbagerens afdeling i H√łjbjerg syd for Aarhus lyder meldingen fra bagermester Ronnie Nielsen, at salget af sk√¶rekager som n√łddekage og dr√łmmekage er steget med n√¶sten 50 procent den seneste tid.

Det betyder, at butikken i dag s√¶lger omkring 370 styk om ugen. For de mindre kager som hindb√¶rsnitter og cremelinser er v√¶ksten endnu h√łjere, ansl√•r Ronnie Nielsen i pressemeddelelsen.

‚ÄstDet er vildt for tiden. F√łrst fortsatte det ind i december, hvor mange normalt bager selv, og nu g√•r salget videre i samme h√łje tempo i januar. Jeg troede, det ville v√¶re stilnet af for l√¶ngst, men det bliver bare ved, siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu