ANNONCE

Danskere begår fejl: Sådan afrimer du fryser

17. januar 2019 14:43 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det er ekstremt vigtigt at rense fryser. Det er dyrt ikke at gøre det - og du ødelægger din mad.

Hver evig eneste dag bruger danskere i tusindvis deres fryser til at opbevare kød, frugt eller noget helt tredje. Men det er langt fra alle danskere, der har styr på, hvordan en fryser skal rengøres. Endvidere står det sådan til, at danskerne i høj grad lader fryseren fryse helt til før, at danskerne vil afrime fryseren.

Der er mange råd og tricks rundt i det danske land til at få afrimet en fryser og gerne hurtigt, men hvis du ikke passer på, så kan du yde fatal skade, som i værste fald kan betyde, at din fryser bliver ubrugelig. Det er jo i hvert fald dumme penge at miste, men andre dumme penge at miste er, hvis man lader den få for meget rim, fordi jo mere is og rim, der opstår i fryseren – desto værre bliver energiklassen.

En dårlig energiklasse på fryseren betyder også, at du taber flere penge, da strømudgifterne stiger. Der skal nemlig bruges mere energi på at holde tingene kolde, hvis du lader din fryser stå til. Der opstår rim i fryseren, fordi den varme luft bliver fanget i fryseren, når du åbner og lukker den.

Derfor er det et godt fingerråd, at man skynder sig med at tage varer i fryseren, men også at lægge dem på plads igen. Men har du utætte lister i fryseren, så kan alt være ligegyldigt. Så skal du have skiftet listerne hurtigst muligt.

I galleriet øverst er samlet en række regler for, hvordan du må afrime din fryser.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu