Danskerne er blevet mere tilbøjelige til at optage mindre onlinelån

14. november 2018 08:05 | Af: Sponsoreret Artikel

Det har været muligt at låne penge på nettet i mange år. Derfor er der intet nyt over dette. Hvad der dog er nyt er, at flere danskere er blevet tilbøjelige til at optage mindre onlinelån. For mange handler dette om, at prisniveauet i dag er markant bedre end før i tiden. Faktisk er det i dag muligt at optage rente- og gebyrfrie lån hos flere online långivere.

Danskerne er blevet mere tilbøjelige til at optage mindre onlinelån
Foto: Jubii Media Group.

For mange har det nemlig handlet om, at både renter og gebyrer har været for høje, på trods af, at der altid har fulgt andre fordele med. Eksempelvis er udbetalingstiden på et sådant lån markant kortere end i banken. Hvis det er penge, du skal bruge inden for kort tid, så giver det derfor bedre mening at optage et lån på nettet frem for at låne i banken.

Danskerne er dog hovedsageligt interesseret i at optage mindre lån på nettet. Der er fortsat mange penge at spare ved at optage større lån i banken. Derfor er det særligt de mindre lån, der trækker danskerne i retning af nettet. Der bør derfor ikke herske tvivl om, at et onlinelån er en god løsning, hvis du f.eks. skal låne 3.000 kr. til et nyt fjernsyn.

Flere låneselskaber tilbyder rente- og gebyrfrie lån

I dag er der op til flere låneselskaber repræsenteret på det danske marked, der tilbyder rente- og gebyrfrie lån. Det er ensbetydende med, at du for en kort stund kan optage et lån på et mindre beløb og blot aflevere samme beløb retur. Hvad der dog er vigtigt at være opmærksom på er, at det fulde lånebeløb skal betales retur inden for 30 eller 60 dage.

Derfor er det også en fornuftig løsning, hvis du eksempelvis har fået en uforudset regning, der ikke kan betales, før du får løn. I et sådant tilfælde kan du optage et rente- og gebyrfrit lån, som du blot kan betale retur, når du får løn. Det er vigtigt, at du er sikker på, at du er i stand til dette – ellers pålægges der både høje renter og gebyrer efterfølgende.

Det er sådanne tiltag, der gør, at mange låneselskaber i dag er mere konkurrencedygtige over for bankerne. Op til flere långivere har dog ligeledes sænket deres generelle priser til et mere sobert niveau. Det skyldes, at konkurrencen er blevet mere intens og kampen om kunderne i høj grad defineres af de priser, de enkelte långivere kan tilbyde.

Mange låntagere motiveres af hurtig udbetalingstid

Skal du låne penge i banken, så er der lange udsigter til udbetaling af de lånte midler. Låner du i stedet penge på nettet, kan du have pengene stående på din bankkonto om få timer. Derfor er der også stor forskel på, hvor omfattende låneprocessen er på nettet og i banken.

De fleste låner dog et mindre pengebeløb, fordi de skal bruge dem med det samme. Er det også noget, du kan nikke genkendende til, så er der bedst forudsætninger for at opnå dette hos et onlinebaseret låneselskab. Dette gør sig gældende, hvad end du har i sinde at låne penge i form af et forbrugslån, minilån eller kviklån.

Produceret af Jubii Media Group

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu