ANNONCE

Danskernes dom: Sohn modtog sorte penge

10. november 2011 20:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Danskernes dom: Sohn modtog sorte penge
Billede mangler

Det får ingen betydning, selvom knap hver anden dansker tror, at Ole Sohn har fået sorte penge i sin tid som DKP-formand, vurderer ekspert.
 
Ole Sohn fik sorte lommepenge fra Moskva, da han var formand for Danmarks Kommunistiske Parti. Det tror knap hver anden dansker ifølge en meningsmåling af Wilke for Nyhedsbureauet Newspaq.
 
48 procent mener, at den nuværende erhvervs- og vækstminister fik penge uden om systemet. Kun 23 procent stoler derimod på Ole Sohn, når han siger, at han intet kender til de sorte penge.
SF’s politiske ordfører Jesper Petersen udlægger danskernes svar således over for nyhedsbureauet Newspaq:
– Historien om Ole Sohns tid i DKP er undersøgt af en række eksperter, og alle konkluderer, at der ikke er noget at komme efter,
 
Når vælgerne ser gennem fingre med Sohns fortid, skyldes det ifølge valgforsker Rune Stubager fra Aarhus Universitet, at danskerne allerede har taget stilling.
– Man kan sammenligne det med Helle Thornings skattesag, som kom frem midt under valgkampen, men som ikke fik nogen betydning, fordi folk havde taget stilling, siger han til Newspaq.
 Sådan svarede danskerne:
 
Tror du, at Ole Sohn har modtaget såkaldt sorte penge fra Moskva i sin tid som formand for Danmarks Kommunistiske Parti?
Ja: 48 procent
Nej: 23 procent
Ved ikke: 29 procent
 
Mener du, at Ole Sohn kan fortsætte som minister på baggrund af de nuværende oplysninger?
Ja: 48 procent
Nej: 32 procent
Ved ikke: 20 procentKilde: Wilke for Newspaq

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu