ANNONCE

Datede Elvis og JFK: Nu er hun død

22. april 2021 09:13 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Burlesk-dronningen Tempest Storm er død i en alder af 93 år

Datede Elvis og JFK: Nu er hun død
I sin storhedstid nåede Tempest Storm at date flere kendte mænd. Foto: Christina Radish/Ritzau Scanpix

Hun var blandt de mest kendte i det amerikanske burlesk-miljø og medvirkede i flere Hollywood-film. Tirsdag døde Tempest Storm i en alder af 93 år i sin lejlighed i Las Vegas. Det skriver New York Post.

De sidste måneder af hendes liv var hun svært belastet af demens, og hun havde også komplikationer efter en hofteoperation, som hun fik den 8. april i år.

Hendes liv var dog fuld af fest og farver, og hun tog meget tidligt hul på livet i showbusiness. Som 15-årige rejste hun til Hollywood for at starte en karriere i underholdningsbranchen. Her kom hun til en audition på Follies Theater, og hun skulle nu vælge et scene-navn. Her valgte den 23-årige Annie Blanche Banks navnet Tempest Storm, og siden var det navnet, alle kendte hende som.

Hun tog burlesk-verdenen med storm, og i 1956 var hun den højest betalte optrædende nogensinde.

Berømte kærester

Ved flere lejligheder og Tempest Storm fortalt om, hvordan hun både havde haft et forhold til Elvis Presley og den tidligere amerikanske præsident John F. Kennedy.

– Det var i 1956. Jeg optrådte på Dunes Hotel i Las Vegas, som nu er Bellagio. Vi havde et burlesk-show, og han kom over og satte sig. Han havde de smukkeste øjne og vi endte i et forhold, har hun tidligere fortalt om forholdet mellem hende og Elvis Presley.

Da hun indledte et forhold til John F. Kennedy, var han endnu ikke præsident. Han var på dette tidspunkt senator i Massachusetts.

– Det var et skønt forhold. Han var en fantastisk mand i sin politik og det hele. Jeg havde ikke set ham i årevis. Sidst jeg så ham, sagde jeg: “Du bliver præsident”, og han svarede: “Jeg håber, du har ret”, har hun tidligere fortalt ifølge mediet.

I 1955 tog hendes filmkarriere fart. Her scorede hun en rolle i Irwin Klaws film Teaserama. Det var den første af 20 film hun spillede med i.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu