ANNONCE

DBU eftergiver stor del af fodboldtosses bøde

13. januar 2012 18:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DBU eftergiver stor del af fodboldtosses bøde
Billede mangler

1,87 millioner kroner har Byretten i København dømt den 33-årige såkaldte fodboldtosse til at betale til DBU.
Efter eget udsagn vil det sætte ham i livslang gæld. Men efter flere dages spekulationer kan fodboldtossen nu ånde lettet op.
DBU vælger nu at sløjfe mindst 900.000 kroner af bøden, skriver sporten.tv2.dk.
“Byrettens dom på 900.000 var vi jo klar til at forhandle om. Så et sted mellem nul og 900.000 kroner er et realistisk bud,” siger generalsekretær i DBU, Jim Stjerne Hansen, til sporten.tv2.dk.
Fodboldtossen løb i 2007 på banen og forsøgte at slå dommeren i kampen mellem Danmark og Sverige. Det endte med, at kampen blev fløjtet af, Danmark taberdømt og DBU idømt en bøde.
I første omgang skulle fodboldtossen betale cirka 900.000 i bøde for manglende entreindtægter og bøde, men forleden blev bøden fordoblet.
Det er den realistiske mulighed for at den 33-årige baneløber kan betale tilbage, der får DBU til at vise nåde.
“Den størrelse landsretten nåede frem til er en juridisk kendelse. Og vi forholder os mere til de faktuelle forhold, og Ronnis muligheder for at betale en erstatning,” siger Jim Stjerne Hansen til sporten.tv2.dk.
En hård dom var dog principielt vigtig for DBU, der gerne vil sikre, at der kun kommer til at være en fodboldtosse.
“Vi er jo alle sammen kun mennesker. Men fra DBU’s side får vi en principiel afgørelse om, at en mand som opfører sig, som Ronni gjorde den juni, han skal personligt stå til ansvar for sine gerninger. Og det kan ikke være DBU’s ansvar,” siger generalsekretæren til netmediet.
Det har vakt forargelse i befolkningen og helt ind på landsholdet, at fodboldtossen skulle betale det høje beløb for sin dumhed.
Kilde:sporten.tv2.dk

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu