DBU-formand afventer Bendtners promille

4. marts 2013 10:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DBU-formand afventer Bendtners promille
Billede mangler

En anholdelse for spirituskørsel i indre København. Det var, hvad Nicklas Bendtner fik ud af en våd tur i byen natten mellem lørdag og søndag. 

 

Efter en tur på cocktailbar kørte den danske landsholdsangriber imod færdselsretningen. Ifølge sporten.dks oplysninger med en promille på 1,46. 

Sagen, som er den seneste af en lang række uheldige sager for Juventus-angriberen, rejser flere store spørgsmål. Ét af dem er, hvilke konsekvenser en sådan skandale skal have for Nicklas Bendtners fremtid på landsholdet og i DBU-regi. 

DBU ønskede søndag ikke at kommentere på den betændte og kontroversielle sag. Nu åbner direktøren for det hele, DBUs formand Allan Hansen, imidlertid en smule op for Unionens tanker.   – Vi forsvarer ikke, hvad Nicklas Bendtner har gjort, men vi vil have fakta på plads, inden vi træffer beslutninger og kommer med en udmelding. Når vi kender sagens helhed og har haft mulighed for at tale med Bendtner selv, kommer der noget fra os, siger Hansen til sporten.dk.

Allan Hansen vil derfor endnu ikke kommentere de eventuelle konsekvenser, spirituskørslen får for den kontroversielle landsholdsangriber. Først når promillen ligger fast, vil DBU træde i karakter.

– Vi vil vide, om der er tale om regulær spirituskørsel. Indtil videre kender vi kun promillen fra en avis (BT, red.). Vi skal vide, hvor høj den var, inden vi træffer  beslutninger. Først her kan vi for alvor sige noget. Om det bliver i dag eller i morgen, er for tidligt at sige, slutter DBUs formand.

  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu