DBU-hjælp skal redde Brøndby

3. januar 2013 23:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DBU-hjælp skal redde Brøndby
Billede mangler

Sportøkonomen Troels Troelsen diskuterer i øjeblikket med DBU, hvordan kriseramte klubber sikrer overlevelse.
 BNB, Af: FARZAM ABOLHOSSEINI, faab@sporten.dk
 
En ny taskforce med fire til fem eksperter i økonomi skal hjælpe klubber som Brøndby, der har ondt i økonomien.
Det skriver TV2.
 
Mediet har talt med sportsøkonomen Troels Troelsen fra CBS, Copenhagen Business School, der oplyser, at han har en dialog i gang med DBU omkring det nye tiltag.
 
– Jeg har foreslået DBU at bygge en ny taskforce, der skal hjælpe klubber med at få forhandlet sig helskindet igennem truende økonomiske situationer, siger CBS-lektoren.
 
– De skal være specialister på området og have stor erfaring med at forhandle med banker, spillerforeningen, sponsorer og hvem der ellers kunne være i spil i en låst situation som denne.Tit og ofte har klubberne ikke selv de nødvendige kompetencer til at klare den slags udfordringer, og derfor skal DBU tilbyde specialiseret bistand. Det ville være til alles bedste. Klubberne får god hjælp, og DBU er med til at sikre, at fodbolden får et ordentligt ry ved at hjælpe til med at holde styr på butikkerne. Ingen er jo interesseret i at dansk fodbold får et dårligt, fortsætter Troels Troelsen.
 
Han trækker Brøndby ind som et eksempel på en klub, som kunne bruge den hjælp, der er ved at blive sat i søen.
 
Projektet har dog endnu ikke en tidsramme.  – Det kan pludselig gå hurtigt. Det er noget, jeg har foreslået, og det bliver nu diskuteret hos centrale personer i DBU. Men Brøndby kan jo være et godt eksempel, hvis der går en uge mere, inden de finder ud af at løse deres problemer. Så kunne jeg godt forestille mig, at man ville gå videre med sådan en taskforce, slutter Troels Troelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu