DBU lover Superliga uden dommer-strejke

26. februar 2013 08:59 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DBU lover Superliga uden dommer-strejke
Billede mangler

Nu har alle fodboldfans i Danmark gået og ventet på, at vinterpausen i Superliga skulle ende. I den kommende weekend får de så det, de har ventet på. Men måske kun frem til 1. april.

Sent mandag aften kom frem, at en en varslet strejke fra breddedommerne i sin yderste konsekvens kan ramme landet bedste række til den tid, men det vil DBU og Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) gerne garantere ikke kommer til at ske.

– Jeg har godt læst en nyhed om, at Superligaen også kan blive ramt, men det er ren spekulation. Hvad der er ophavet til den spekulation, ved jeg ikke, men faktum er, at breddedommerne – dvs. Danmarksserien og nedefter – har en aftale om honorering for kampene. Elitedommerne – dvs. divisionsdommerne både på herre- og kvindesiden – har en anden og separat aftale, og den er overhovedet ikke i spil i den her forbindelse, siger bestyrelsesmedlem i DFU Bjarne Nigaard til Jyllands-Posten, der således ligger helt på linje med DBU.

– Jeg kan bekræfte, at vi ved 22-tiden (mandag, red.) har modtaget en mail med varsling om konflikt fra DFU. Men det handler alene om omkostningsgodtgørelse for breddedommere, og det kommer ikke til at ramme elitedommerne i Superligaen f.eks, siger Lars Berendt, kommunikationschef hos DBU, til Jyllands-Posten.

Der vil altså derfor både være dommere og linjevogtere til stede, når der spilles superligakampe til april.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu