DBU satser kassen på tilskuerboom

23. marts 2013 14:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DBU satser kassen på tilskuerboom
Billede mangler

En elendig dansk start på VM-kvalifikationen FØR fredagens opgør i Tjekkiet truede med at gøre tirsdagens hjemmekamp i Parken mod Bulgarien til noget af en trist rekord.

 

Inden 3-0-sejren over Tjekkiet fredag aften var der nemlig blot solgt 13.500 billetter til tirsdagens VM-kvalifikationskamp på hjemmebane, og så få har der ikke været til en dansk kvalifikationskamp i København siden 1980.

Dengang mødte blot 10.500 tilskuere op i Idrætsparken en kold novemberdag for at se Danmark besejre Luxembourg 4-0.

Men den overbevisende danske sejr i Tjekkiet fredag har givet Dansk Boldspil-Union (DBU) håb om, at Morten Olsen slipper for landstrænerkarrierens mindst sete hjemmekamp på tirsdag.

Ifølge Jyllands-Posten forventer DBU nemlig, at der kommer run på billetsalget de kommende dage. Allerede nu er yderligere 1.000 billetter solgt til tirsdagens kamp.

– Siden kampen i går (fredag, red.) og indtil nu har det mest været nat, men vi er forberedt på et forventet rykind og har åbnet Øvre C-tribunen nu, siger fodboldforbundets kommunikationschef Lars Berendt til Jyllands-Posten.

Indtil nu har man holdt de øvre tilskuerafsnit i Parken lukket for at samle de få tilskuere på de nedre afsnit og skabe bedst mulig stemning. Men nu øger DBU kapaciteten, selv om det indebærer en ekstra investering i landskampen på over en halv million kroner ifølge Lars Berendt.

– Jeg har tidligere sagt, at den bedste reklame, landsholdet kan gøre for kampen mod Bulgarien, er at vinde overbevisende i Tjekkiet, og det gjorde det, siger Lars Berendt uden dog at sætte tal på, hvor mange tilskuere, han og DBU nu forventer til tirsdagens vigtige kamp.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu