ANNONCE

De er med i Dansk Melodi Grand Prix 2020

31. januar 2020 06:39 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Alle 10 artister er offentliggjort, og der er flere kendte ansigter med.

Der kommer flere kendte ansigter på scenen, når værterne Hella Joof og Rasmus Bjerg i marts byder velkommen til Dansk Melodi Grand Prix 2020.

Den kendte popsangerinde Sys Bjerre, som i 2008 storhittede med “Malene” deltager nemlig i grandprixet, og det samme gør sangeren Isam B, som tidligere har været medlem af gruppen Outlandish. Det oplyser DR, som nu har offentliggjort alle ti artister til melodigrandprixet.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Sys Bjerre stiller op med sangen “Honestly”, mens Isam B skal optræde med nummeret “Bølger”.

Valgt af jury

På scenen får de to artister selskab af gruppen Maja og de sarte sjæle, den tidligere X Factor-deltager Jamie Talbot samt soloartisterne Emil, Benjamin Kissi og Jasmin Rose.

De syv artister er udvalgt af en musikfaglig jury.

Gruppen Maja og de sarte sjæle brød igennem i DR’s Karrierekanonen og sendte i 2016 et album på gaden, som blandt andet indeholder sangen “Uden dig”.

Soloartisten Benjamin Kissi har været Ugens Uundgåelige på P3 med Are We Brothers-nummeret “Come Around”.

Jasmin Rose er i gang med at færdiggøre en solistuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Hendes sang, “Human”, er blandt andet skrevet af skrevet af Dansk Melodi Grand Prix’ ukronede dronning Lise Cabble, som stod bag sidste års vindersang, “Love is forever”.

Et stærkt felt

Derudover deltager artisterne Kenny Duerlund og Sander Sanzhes samt gruppen Ben + Tan bestående af X Factor-stjernerne Benjamin Rosenbohm og Tanne Balcells. De blev alle blev offentliggjort i sidste uge, efter de var blevet udvalgt af danskerne til at deltage i grandprixet.

– Det er et virkeligt stærkt felt af sange og artister, der er med i år, og vi er meget stolte af det varierede udvalg, som jo både er valgt af danskerne og kompetente juryer, udtaler ledende redaktør for melodigrandprixet, Gustav Lützhøft, i en pressemeddelelse.

Tidligere har danskerne først kunne høre de ti sange i dagene op til grandprixaftenen, men i år har DR valgt at gøre sangene tilgængelige allerede nu.

I 2019 vandt Leonora det danske grand prix, mens det blev til en 12. plads i den internationale udgave.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu