ANNONCE

Fem steder du aldrig må gemme dine nøgler

14. februar 2021 06:48 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Hvis du vil lægge en ekstranøgle udendørs ved dit hjem til håndværkere eller glemsomme beboere, skal du undgå de mest almindelige gemmesteder

Det er møgirriterende at komme hjem og opdage, at man har glemt eller mistet sin husnøgle, så man er lukket ude fra sit eget hjem. Derfor kan der være god grund til at have en ekstranøgle gemt i reserve et sted uden for huset. Men man skal altså gøre sig umage, hvis man vil gemme en ekstranøgle, skriver Bolius.

Forsikringen dækker nemlig ikke, hvis en uønsket gæst finder nøglen og benytter lejligheden til at gå på rov i hjemmet.

Bolius’ fagekspert Tine R. Sode har derfor lavet en liste over de fem dummeste steder at gemme sin husnøgle – med stor sandsynlighed de første fem steder en indbrudstyv vil lede. Så tjek lige om du har din husnøgle gemt et af de steder, for så er det med at få den flyttet til et mere opfindsomt sted.

– Jeg kan råde til, at man generelt forsøger at være kreativ, når man gemmer sin nøgle. Men det er selvfølgelig vigtigt, at fantasien ikke får lov at flyde i et omfang, så det både bliver umuligt for tyvene og for ejermanden at finde nøglen igen, siger Tine R. Sode til Bolius.

Hvis du vil være ekstra sikker, kan du anskaffe dig en nøgleboks, der er sikret med en kode, eller eventuelt få naboer til opbevare en ekstranøgle for dig.

I galleriet kan man se de fem dummeste steder, folk gemmer deres husnøgler.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu