De Geas kæreste: Han vil til Barca

25. januar 2013 14:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
De Geas kæreste: Han vil til Barca
Billede mangler

David de Geas kæreste afslører i tv-show, at United-målmanden drømmer om at vende tilbage til Spanien

 

Og det gør det blot endnu vildere, når David de Geas kæreste Edurne Garcia Almagro i et spansk tv-show afslører, at United-målmanden meget gerne vender hjem til Spanien.

– David har det rigtig godt i Manchester United. Men klart han gerne vil tilbage til Spanien, og hvis det er til Barca, så endnu bedre, sagde Edurne torsdag i programmet Arucitys på spansk kanal 8.

Sangerinden blev spurgt til David de Geas fremtid, hvorefter hun afslørede, at han drømmer om et skifte til Barcelona. Og det kommer nok ikke helt tilfældigt ovenpå meldingen fra Barcas førstemålmand Victor Valdés, der ikke vil forlænge med klubben.

Der spekuleres allerede i et sommersalg af Valdés, og alt tyder på, at Barcelona vil gå efter David de Gea, som aldrig har fundet sig til rette i Premier League. En konkurrent kan dog være Liverpools Pepe Reina, og hans far har allerede i denne uge talt varmt om et Reina-skifte til Barca.

Noget tyder på, at Manchester United også er klar til at slippe de Gea til sommer for en pris mellem 110-130 mio. kr. United-manager Sir Alex Ferguson har angiveligt mistet tålmodigheden med de Gea efter alt for mange vitale fejl, selv om den spanske målmand også har leveret flere storkampe.

Torsdag fik de Gea endda støtte fra United-legenden Peter Schmeichel, der mente, at man alt for let glemte David de Geas mange flotte redninger mod Tottenham for i stedet at fokusere på fejlen, der førte til 1-1 målet i overtiden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu