Barca og United jagter også Fischer

25. januar 2013 11:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Barca og United jagter også Fischer
Billede mangler

Ajax har travlt med at forlænge med med Viktor Fischer, der har Europas topklubber i hælene på ham

 

Hans topprioritet er lige nu at få lukket en kontraktforlængelse med supertalentet Viktor Fischer. Ajax er i øjeblikket i en god dialog med Fischers agent Søren Lerby, men Fischer-lejren har samtidig også is i maven og skriver ikke under på det første og bedste tilbud fra Amsterdam-klubben.

For samtidig bliver Lerby kimet ned af flere af Europas topklubber, som især efter Fischers målshow mod Feyenoord i weekenden er blevet vilde i varmen. Senest meldes giganterne FC Barcelona og Manchester United interesseret i Fischer, ligesom Real Madrid, Atlético de Madrid og Manchester City stadig gerne vil have den 18-årige dansker.

Edwin van der Sar bekræfter en vild interesse for Viktor Fischer.

– Det er nogle af Europas allerstørste klubber, ja, siger van der Sar til El Mundo Deportivo, som har noteret sig selveste Barcelonas interesse.

– Vi kan ikke måle os med de klubber, men det vi kan give Viktor lige nu, er masser af spilletid og tillid. I en større klub vil han måske ikke kunne udvikle sig på samme måde, og det ved han også godt. Jeg er sikker på, at vi snart laver en aftale, siger en optimistisk Edwin van der Sar til den spanske sportsavis.

Viktor Fischer hyldes overalt i Holland i disse dage og sammenlignes på niveau med tidligere Ajax-stjerner som Marco van Basten og Zlatan Ibrahimovic.

Faktum er, at Fischer i sine ti første kampe på førsteholdet har scoret flere mål end både van Basten og Zlatan gjorde i deres start i Ajax.

Fischer har nettet otte gange i denne sæson, og hans to flotte scoringer i topkampen mod Feyenoord har virkelig gjort indtryk alle steder.

– Han er en god knægt. Han har en fantastisk selvtillid på banen, men han har også den rette ydmyghed og ved, at han har stadig meget at lære, forklarer Ajax-træner Frank de Boer.

Fischer vil i Ajax ifølge Ekstra Bladet gå fra en løn på 1,1-1,5 mio. kr. til 5-6 mio. kr. om året, hvilket er usædvanligt for en så ung spiller i Ajax, der har indført et strikt lønsystem i klubben.

Klubber som Real Madrid, Barcelona, Manchester United og Manchester City vil være klar til at tilbyde en væsentligt højere lønpakke, men chancen for at komme på førsteholdet i de nævnte klubber er i skrivende stund utrolig lille, og det vægter højere end pengene lige nu for Fischer. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu