De tyske løver åd KIF

10. marts 2013 18:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
De tyske løver åd KIF
Billede mangler

KIF Kolding København (KIF) fik en miserabel start på topkampen i EHF Cup’ens gruppespil ude mod det tyske tophold Rhein-Neckar Löwen. Det danske mandskab lavede alt for mange tekniske fejl og brændte for meget på det tyske holds målmand Goran Stojanovic.

Og så kunne tyskerne bringe sig foran med 7-2 inden for de første ti minutter. To danske scoringer i en god dansk undertals-periode gav dog nyt håb, da KIF reducerede til 9-10.

Men modsat den første duel i Brøndby for to uger siden, hvor KIF vandt 25-23, så sluttede det danske hold ikke halvlegen bedst af. Tværtimod. I de sidste ni minutter af første halvleg sneg fejlene og afbrænderne sig igen ind i KIF-spillet, og så kunne Rhein-Neckar Löwen gå til pause foran 16-10.

Den nedtur kæmpede KIF hårdt og forgæves for at komme sig over i anden halvleg, hvor KIF var et stykke fra det niveau, holdet leverede i første kamp mellem de to. Forsvaret hang ikke sammen som i Brøndby. En spiller som Zarko Sesum skød nærmest, som han havde lyst til. KIF-stregspillet var stort set fraværende, og det samme var skuddene fra distancen, hvor hverken Kim Andersson, Lasse Boesen, Lukas Karlsson eller Bo Spellerberg havde tur i den.

Heller ikke på målmandsposten blev det en danskerdag. Kasper Hvidt hos KIF havde ikke en speciel stor dag, og med Goran Stojanovic i RNL-målet i hopla, fik tyskernes danske islæt, Niklas Landin, lov at se hele kampen fra bænken.

Men det var han nok ligeglad med. For med den tyske sejr på 28-25, er Rhein-Neckar Löwen lige nøjagtigt ét mål bedre end KIF indbyrdes og har dermed sat kurs mod førstepladsen i EHF Cup-puljespillet.

KIF, der havde en chance for at begrænse nederlaget til to mål i sidste sekund, hvor Rasmus Jensen fra stregen brændte en kæmpe chance, bør dog trods nederlaget have klasse nok til at sikre sig puljens andenplads med sejre over de øvrige modstandere, slovakiske Tatran Presov og ukrainske Motor Zaporozhye, der vil give deltagelse i kvartfinalen.

I Gråkjær Arena spillede den anden danske deltager i EHF Cup-gruppespillet, Team Tvis Holstebro, sig op på en øjeblikkelig førsteplads, da det blev til en kæmpesejr på 33-18 over norske Elverum. Her er konkurrencen om de to øverste placeringer dog tæt med slovenske Maribor Branik og polske Wisla Plock, som Tvis har i de to sidste puljekampe.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu