ANNONCE

Deltog i eftersøgning af lig: Nu sigtet for drab

26. august 2020 22:22 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En kvindelig jogger blev fundet død.

Deltog i eftersøgning af lig: Nu sigtet for drab
I Arkansas er en landmand anholdt for drab. Foto: Scanpix

Da liget af 25-årige Sydney Sutherland blev fundet i området Newport omkring 130 kilometer fra Little Rock i den amerikanske delstat Arkansas var det efter flere dages intensiv eftersøgning, hvor både pårørende og lokale hjalp til.

28-årige Quake Lewellyn deltog også i de omfangsrige eftersøgninger, der altså til sidst gav pote. Da liget blev fundet, kunne en retslæge efterfølgende fastslå, at Sutherland var blevet både dræbt og voldtaget.

Forinden havde hun været ude på en løbetur i området, som hun aldrig vendte hjem fra. Politiet mener nu, at hun blev kidnappet undervejs.

Ifølge CBS News har det lokale politi også fundet ud af, at der er en forbindelse mellem offeret Sutherland og landmanden Lewellyn. Hvordan de kender hinanden, kan ikke oplyses til gengæld. På sin vis er der ikke noget besynderligt i, at en bekendt hjælper til i en eftersøgning.

Alligevel er noget i sagen her tilsyneladende ikke, som det synes.

Ordensmagten har nemlig sidenhen anholdt den 28-årige mand, og han er sågar også blevet både varetægtsfængslet og sigtet for drab, kidnapning og voldtægt. Fængslingen er sket uden mulighed for kaution.

Lewellyn er et nogenlunde kendt familienavn i området Jackson County, Arkansas, hvor Quake og hans far vandt “årets landmandsfamilie” i 2016, kunne Arkansas Democrat-Gazette oplyse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu