ANNONCE

Den danske Crocodile Dundee? Hele verden synes, at Niels er for dum

26. september 2018 10:17 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Danske Niels Jensen har vakt opsigt i Australien efter en han har udsendt en video, hvor han sætter sig oven på en saltvandskrokodille.

Den danske Crocodile Dundee? Hele verden synes, at Niels er for dum
22-årige Niels Jensen er vild med dyr, men hans nærkontakt med en kæmpe saltvandskrokodille i en dyrepark i Australien er ikke faldet i god jord hos de australske myndigheder. Foto: Ritzau Scanpix

Den danske turist Niels Jensen har trukket overskrifter verden rundt på grund af en video fra hans ferie i Australien. Det er blandt andet det australske nyhedsmedie news.com.au, der har omtalt sagen. Også store medier som Fox News, Sky og The Sun er på nakken af den unge dansker.

I videoen, som 22-årige Niels Jensen lagde på Instagram, fodrer han en krokodille med en død wallaby, og mens den knap fem meter lange og 650 kilo tunge krokodille spiser kadaveret, sætter Niels Jensen sig på krokodillens hale.

Videoen, der er optaget i en dyrepark nær byen Darwin, har vakt både opsigt og forargelse.

Tracey Duldig, der er leder af de lokale turisme og kulturmyndigheder i området, hvor videoen blev optaget, har udtalt, at hun tager afstand fra Niels Jensen handlinger, og hun fraråder, at man laver den slags farlige og skødesløse interaktioner med krokodiller.

Niels Jensen selv tager dog ikke kritikken så tungt. Han fortæller til nyhedsbureauet Caters, at han bliver kaldt den danske Crocodile Dundee af sine venner. Han fortryder ikke sit vovestykke, men anerkender at det var risikabelt.

– Selv med en krokodille som denne, der er vant til mennesker, er det en skræmmende følelse at sidde oven på noget, der kan slå dig ihjel på brøkdelen af et sekund.

Han fortæller også, at han aldrig havde set en krokodille, før denne rejse til Australien, og da han fik chancen for at arbejde med krokodiller, kunne han ikke lade være med at prøve det.

På sin Instagram-profil præsenterer Niels Jensen sig som jæger og eventyrer. Videoen med krokodillen har han dog tilsyneladende slettet igen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu