ANNONCE

Den ultimative guide: Sådan rengør du grillen

11. juli 2019 09:18 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

I sommermånederne bliver grillen hevet frem, når aftensmaden skal nydes. Men før du kan smide mad på grillen, skal du sikre dig, at den er ren.

Det er helt sikkert højsæson for at finde grillen frem fra sit vinterskjul og tænde op. Men hvad nu hvis man ikke lige fik gjort grillen ren, inden den skulle overvintre i skuret? Så frygt ej, du kan læse et væld af tips til at rengøre grillen.

Ind imellem klassiske tricks som en stålbørste, så er der altså også andre mere alternative metoder.

En ren grill

Når sommermånederne indtræffer er der nærmest tradition for, at grillen støves af og stilles klar til alle de lune sommeraftener. Men for manges vedkommende, er det ikke sikkert, at grillen er så ren, som man huskede den.

Derfor kan du læse en masse tips til at rengøre din grill i galleriet ovenfor. Tipsene spænder vidt lige fra klassikeren om at bruge stålbørsten til lidt mere alternative metoder, der dog kun kræver genstande, som du formentlig allerede har i husholdningen.

Pas på ståltråde

Hvis du fatter stålbørsten for at rengøre din grill, er der noget helt særligt, som du skal være opmærksom på.

Artiklen fortsætter efter videoen.

I nogle tilfælde når der benyttes stålbørste til at rengøre grillens rist, så falder der ståltråde af børsten.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på det, for det kan ende med, at de ender i maden næste gang, du skal grille. Og det kan været meget farligt at sluge. Det skriver Bolius.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu