ANNONCE

Denne brødfejl må du aldrig lave

4. oktober 2020 06:09 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Du har sikkert prøvet at købe brød i dyre domme eller bage dit eget - blot for at stå tilbage svært skuffet.

Du kender det sikkert, at du har fået et uendeligt lækkert brød – enten købt eller tryllet frem fra dine egne hænder i kraft af dine bagekundskaber. Men for rigtig mange så indtræffer den sørgelige virkelighed også, at der faktisk findes for meget brød.

Derfor vælger mange danskere at fryse brødet ned, så man igen senere kan smage de lækre skiver engang i fremtiden, men det er også her, at den sørgelige virkelighed indtræffer. For mange bliver brødet aldrig den samme smags- og konsistensoplevelse som første gang, at man tyggede i en skive af brødet.

Men frygt ej, der findes et trick, der gør, at du kan få en meget større smagsoplevelse af  det brød, som du vælger at fryse ned. Men det kræver også, at du følger en række simple skridt.

I galleriet øverst kan du se, hvordan du bedst gemmer brød i fryseren.

Et rent køkken er vigtigt

Men inden du selv giver dig i lag med at bage et brød, så er det vigtigt, at du har basen på plads. Og basen den starter altså med, at du har et rent køkken, der enten er gjort rent eller bliver holdt rent. Derudover skal du sikre dig, at du bruger det rigtige middel til at fjerne de forskellige ting.

Du gør bedst dit køkken rent ved at starte med at smide de gamle klude og vaskestykker til vask og finde rene tekstiler frem, når du skal gøre rent. Når først overflader og køkkenudstyr er rengjort, så kan du begynde med at sammensætte en dej, der i sidste ende skal munde ud i en form for brød.

Og vi ved alle, at et godt brød fortjener at blive fortæret ned til den sidste kulhydrat. Derfor er det ikke altid løsningen at gemme brødet på køkkenbordet, hvis man ved, at man umuligt kan nå at spise det hele. Ja, faktisk kan du være nødt til at fryse et helt brød ned, hvis du nu har bagt flere.

Derfor har Good Housekeeping kigget nærmere på kunsten at fryse et brød ned. De bedste tips kan du, som tidligere nævnt, se øverst i artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu