ANNONCE

Denne slags sex går regeringen ikke ind for nu

13. januar 2021 17:46 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Bordeller falder også ind under nedlukningen

Denne slags sex går regeringen ikke ind for nu
Bordeller er kategoriseret som liberalt erhverv på linje med frisører. Arkivfoto. Scanpix

Sex er godt, sex er sundt og Sundhedsstyrelsen går ind for sex.

De berømte ord stod Sundhedsstyrelsens direktør Søren Brostrøm for, men det er altså ikke al sex, myndighederne for tiden går ind for.

Som led i den nuværende nedlukning af Danmark skal bordeller nemlig holde lukket, da sexarbejderne er omfattet af bestemmelserne om nedlukning af liberale erhverv.

Alene i København har politiet sigtet 30 personer for at holde åbent, skriver politiet på Twitter:

Ritzau kan oplyse, at der er tale om 28 kvinder og to mænd på samlet omkring ti forskellige bordeller. Den typiske bøde lyder på 10.000 kroner.

Deres kunder får ingen bøde.

Fanget i undertøj

Også Østjyllands Politi har flere gange været ude og slukke de røde lamper på bordeller.

Tirsdag blev tre kvinder sigtet og anholdt.

Ved det første tilfælde observerede politiet en mand gå ind i en lejlighed på Kirkedammen i Aarhus C, som man mistænkte blev brugt som bordel.

Mistanken blev ikke mindre af, at han blev lukket ind af en kvinde kun iført undertøj.

Betjentene tog kontakt til de to, der begge indrømmede at de havde en aftale om en seksuel ydelse. Kvinden, en 27-årig polsk statsborger, blev anholdt og sigtet.

I det andet tilfælde bankede politiet på døren ved en kælderlejlighed på Skernvej, ligeledes i Aarhus C, hvor en letpåklædt kvinde tog imod.

Inde på stedet var der yderligere en kvinde, mens en mandlig kunde forsøgte at flygte ud gennem vinduet. Udenfor stod imidlertid en anden betjent og ventede.

Begge kvinder, 34 og 28 år gamle, viste sig at være thailandske statsborgere, der opholder sig ulovligt i landet. De bliver nu begge tilbageholdt, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om de kan udvises af landet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu