ANNONCE

Deprimeret mand ramt af Lotto-lykke

22. oktober 2020 22:22 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En mand i 60'erne har fået livsglæde tilbage efter sin Lotto-gevinst.

Deprimeret mand ramt af Lotto-lykke
En mand i 60'erne var deprimeret, inden han vandt i Lotto. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lørdag blev endnu en dansker millionær. Dog ikke på grund af danskerens Lotto-tal, men ved at blive udtrukket i Millionærgarantien.

I 25 år har manden i 60’erne fra Skanderborg Kommune spillet Lotto.

Gevinsten kom på et brugbart tidspunkt, hvor han bøvlede med helbredet, og det satte sig på humøret. Nu får han en frisk start.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Var deprimeret

For nogle uger siden blev manden fra Skanderborg Kommune en million kroner rigere.

Han havde ingen rigtige tal, men i kraft af Millionærgarantien, der udtrækkes hver lørdag, blev han altså Lotto-vinder alligevel.

Pengene skal blandt andet bruges til en ny start.

– Jeg har ikke haft det bedste helbred det seneste år og har skrantet meget. Jeg har haft mange problemer med lungerne, hvilket har begrænset mig i rigtig mange ting. Så jeg var nok også lidt deprimeret. Jeg havde det virkelig ikke godt, fortæller manden i 60’erne.

– Så var det ligesom, at jeg tænkte. Nu skal jeg simpelthen have en ny start på livet. Det er sjovt, for jeg har altid været meget stålfast omkring, at penge ikke skulle være en faktor, der skulle definere mit liv. Og nu er jeg alligevel blevet påvirket af ‘ussel mammon’, siger han med et grin.

Selv nu hvor der er gået nogle uger, tjekker han stadig bankkontoen for at sikre sig, det hele ikke bare var en drøm.

Tilfældige tal

I omkring 25 år har manden spillet Lotto på de samme tal. Tal som han har udvalgt ved at slå med to terninger.

Denne gang var der ikke held i dem, men han stopper ikke med at spille Lotto af den grund.

Manden i 60’erne bor alene. Pengene skal dog ikke kun gå til ham selv.

– Min bror sagde, at jeg nu skulle forkæle mig selv lidt, men så sagde jeg til ham, at det, der kunne gøre mig allermest glad, var at dele glæden med mine nevøer og niecer og deres børn. Jeg har ikke børn selv, siger han og fortsætter:

– Jeg er jo ikke typen, der har væltet mig i penge, så at kunne give dem et beløb føles fantastisk. Derudover har jeg købt en god kaffemaskine, og nyder, at jeg kan gå ud at spise, når jeg vil. Så på den måde forkæler jeg mig selv lidt. Og nu har jeg jo også råd til at invitere folk med.

Hvis der er overskud, så vil han gerne indfri en langvarig drøm om en autocamper.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu