ANNONCE

Der dykkes efter 19-årige Mark i å

23. oktober 2019 21:37 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Mark Corneliussen forsvandt fredag. Dykkere har ledt efter ham i Odense Å.

Siden fredag aften har ingen hverken set eller hørt fra 19-årige Mark, der forsvandt fra Old Irish Pub i det centrale Odense fredag aften mellem 22.50 og 23.15.

Han har i tre dage været efterlyst af Fyns Politi.

Se mere video hos Local Eyes.

Vagtchef Ehm Christensen fra Fyns Politi har tidligere fortalt til Newsbreak.dk, at efterforskere fra Fyns Politi har set på sagen og er blevet enige om, at man nu laver en såkaldt “skarp” efterlysning af den savnede:

– Det gør, at vi har eftersøgt ham i vores centrale registre. Vi har været rundt og tjekke op på forskellige tilholdssteder, hvor han ikke har været. Nu undersøger vi oplysninger med telefoner, kreditkort og den slags, sagde Ehm Christensen.

Søndag aften fortalte vagtchef Anders Furbo Therkelsen fra Fyns Politi til Newsbreak.dk, at intet indikerer, at Mark skulle være selvmordstruet eller at der er sket noget kriminelt.

Ledte i å

Det har på trods af flere forsøg ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kontakt til Fyns Politi, men Fyens.dk skriver, at onsdagens eftersøgning foregik i den del af åen, der løber gennem Munke Mose, hvor bådudlejningen ligger.

Ifølge vagtchefen er der dog onsdag aften ikke fundet personer i vandet.

Bekymret mor

For Marks mor Betina virkede fredag aften ellers som en normal aften, da hun talte med sin søn. Det har hun tidligere fortalt til Newsbreak.dk:

– Jeg snakkede med ham om aftenen fredag, hvor han var glad og skulle i byen. Men pludselig ringer han til mig bundulykkelig og er blevet bestjålet. Både hans kort og telefon er væk, forklarede moderen.

– Om formiddagen lørdag synes jeg, at det er mærkeligt, at jeg ikke har hørt fra ham. Jeg sover nogle timer og tænker, at der hverken er beskeder eller opkald fra ham. Der bliver jeg bekymret. Ingen har haft kontakt til ham, sagde Betina videre.

Bor i Odense

Mark bor til daglig i Odense hos et vennepar, som moderen selvsagt vælger at ringe til. Herudover ringer hun til venner og bekendte, som kender Mark, for at høre om de ved noget.

– Jeg håber, at han kommer hjem, sagde Betina.

Mark beskrives som 180 centimeter høj, da han forsvandt var han iklædt mørke cowboybukser og en sort Rock Bull-bluse, samt hvide sko.

Hvis man har oplysninger i sagen kan man kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu