Der er stille i Bornholms Lufthavn

3. maj 2012 12:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Der er stille i Bornholms Lufthavn
Billede mangler

Der er samtidig både stille og kaotisk i Bornholms Lufthavn torsdag morgen, efter at Cimber Sterling er begæret konkurs. Der flyver ikke andre fly til København fra solskinsøen.
Der er stille blandt passagererne, der ikke kan komme med flyet til København, og kaotisk blandt lufthavnenes personale, som gør alt, hvad de kan for at finde en anden løsning til de strandede Cimber Sterling-passagerer.
– Her er stille. Der er ingen fly og ikke nogen på vej, siger Anders Schou Jensen, som er souschef i Bornholms Lufthavn.
Stemningen er nedslået blandt de første morgenrejsende i lufthavnen, og der er ikke meget, de travle ansatte kan gøre for at hjælpe dem, lyder det.
– Vi ser allerede nu på mulige samarbejder med andre selskaber, men lige nu aner vi ingenting om, hvordan det vil udarte sig, fortæller Anders Schou Jensen.
Mellem Bornholm og København har Cimber Sterlings fly indtil torsdag været de eneste i fast rute.
De strandede passagerer har ikke andet valg end færgeruterne nu, medmindre de vil med lufthavnens charterfly til Tyrkiet.
– Vi håber på, der kommer en hurtig løsning. Det bedste, vi kan gøre, er at se fremad, selv om det er lidt kaotisk lige nu, siger souschefen.
Personalet i Bornholms Lufthavn håber, at Cimber Sterlings passagerer opdaterer sig hjemmefra, så færrest mulige kører forgæves ud i lufthavnen, hvor alt står stille torsdag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu