– Der skal mere til at stoppe mig

9. februar 2013 11:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
- Der skal mere til at stoppe mig
Billede mangler

Patrick Nielsen bokser lørdag aften mod Patrick Mendy, men med danskerens egne ord skal der en langt bedre bokser til at bryde hans sejrsstime.

Den danske mellemvægtsbokser kan se frem til sin 18. Sejr på stribe, hvis han i aften vinder over sin gambiske navnebror, Patrick Mendy.

De to mødes i aften i Esbjerg, hvor Patrick Nielsen skal forsvarer sin WBA-titel i mellemvægtsklassen. Sidste gang Patrick Nielsen stod i ringen, var i november 2012, hvor han vandt over den belgiske bokser Jamel Bakhi.

I alt er det blevet til 17 sejre på stribe. Det giver dog ikke hovedpersonen dårlige nerver.

– Jeg føler ikke noget pres. Jeg glæder mig utroligt meget at bokse, fordi jeg møder velforberedt op, og optakten har været rigtig god. Så det kan forhåbentligt kun gå godt, siger Patrick Nielsen selvsikkert.

Han har ikke mødt Patrick Mendy før, men fortæller, at træningen op til kampen har haft fokus på nærkampene.

– Jeg har trænet meget på at blive bedre i infight, og så har jeg fået noget rigtig god sparring. Jeg synes, jeg har fået det til at virke ordentligt med en masse god træning, siger Patrick Nielsen.

Nielsens modstander i aften, Patrick Mendy, har to professionelle boksekampe mere på cv’et end den danske bokser. Til gengæld har fem af dem været nederlag, og kun en enkelt er vundet på knock out. Til sammenligning har Nielsen vundet otte kampe på knock out.

Og der skal heller ikke herske tvivl om, at selvtilliden hos den danske mellemvægtsbokser er intakt.

– Jeg har brug for at vise over for mig selv, at jeg ikke kan tabe den her kamp, for jeg er meget bedre end det. Der skal nogle meget bedre modstandere til at stoppe mig. Så jeg går ud og vinder, siger Patrick Nielsen.

Danskeren er i øjeblikket nummer fire på verdensranglisten i mellemvægt, der har kasakhiske Gennady Golovkin som verdensmester.

Kampen mellem Nielsen og Mendy bliver bokset som en del af Nordic Fight Night, der i aften byder på hele 11 boksekampe.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu