Derfor blev Per Fløng fyret fra Vejret på DR

28. oktober 2012 08:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Derfor blev Per Fløng fyret fra Vejret på DR
Billede mangler

En af de mest populære vejr-værter, Danmarks Radios Per Fløng, er med øjeblikkelig virkning blevet fyret.

Per Fløng virker dog ikke speciel ked af, at han nu er stoppet på Danmarks Radio.

»Det er ikke nogen hemmelighed. Jeg har selv valgt at blive fyret. Det er simpelthen det smarteste i forhold til dagpenge og karantæne, og så er det da en fin gestus fra DR, at de vil give mig en måneds løn, siger Per Fløng til BT.

Per Fløng ville hellere lave ”Kreativ vejrformidling” end korte vejrudsigter. Og det er det, der er den egentlige forklaring på fyringen:

»Jeg var til medarbejderudviklingssamtale i mandags, hvor det for alvor gik op for mig, at jeg ikke ville komme til at arbejde med de ting, som jeg er god til – nemlig at lave ideudvikling og være kreativ. Det gik jeg så lidt og tyggede på. Og så begyndte det at udkrystallisere sig, at det var bedst, at jeg stoppede. Jeg blev enig med min chef om, at det var bedst at vi sluttede samarbejdet, siger Per Fløng.

På sin facebook-profil kommenterer Per Fløng fyringen således:

”Jeg blev i dag fyret fra DR.
Det er første gang jeg er blevet fyret – og det var sådan lidt mærkeligt men også ok konstruktivt – den bedste måde for mig at afslutte samarbejdet med DR på.
Jeg har det fint. 🙂
Jeg glæder mig meget til at fortsætte mit arbejdsliv som freelancefotograf.”

Det har afstedkommet en del kommentarer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu