Derfor blev nykåret verdensmester standset af politiet

4. september 2017 12:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Viktor Axelsen har spillet sig ind i mangt en danskers hjerte.

Det er ikke altid lige sådan at være nyslået verdensmester i Badminton. Ifølge TV2 Sport måtte den danske Viktor Axelsen nemlig ryste lidt i bukserne, da en motorcykelbetjent pludselig henvendte sig ved badmintonspillerens bil.

Sidst i august lykkedes det særdeles imponerende for danske Viktor Axelsen ikke blot at spille sig i VM-finalen i badminton, men den 23-årige fynbo kunne således løfte guldmedaljen efter en sejr i to sæt over legenden Lin Dan.

Når man sådan er verdens bedste til en sport medfører det givetvis nogle specielle situationer. Således også for Axelsen, der for nylig kom i nærkontakt med sine nerver, fortæller han i et afsnit af TV2 Sports badminton-podcast.

– Jeg satte mig ind i min bil og kunne se, der kørte en politimand forbi på motorcykel. Han vendte så om, og jeg nåede at tænke, om jeg havde gjort noget forkert, kigget på mobilen eller noget, fortæller Axelsen.

Helt så grelt var det dog ikke.

Dybt taknemmelig

Motorcykelbetjenten havde tilsyneladende ikke taget bødeblokken med til mødet med den nykårede verdensmester, afslører Viktor Axelsen med et grin.

– Han kom så hen og spurgte, om det ikke var mig, der havde spillet VM i sidste uge. Så sad jeg og snakkede lidt med ham. Det er sjovt og vildt at tænke på. Det var heldigvis en positiv samtale, vi havde, men jeg rystede sgu lidt i bukserne, det må jeg indrømme, siger han.

Helt generelt fortæller badmintonspilleren, at han sætter stor pris på og er dybt taknemmelig for danskernes interesse og opmærksomhed omkring ham.

Viktor Axelsen er den første danske verdensmester i herresingle, siden Peter Rasmussen vandt VM tilbage i 1997.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu