ANNONCE

Derfor bliver Meghan væk

13. april 2021 19:56 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Hertuginden ønsker ifølge venner ikke at 'stjæle' opmærksomheden i forbindelse med prins Philips begravelse

Mens prins Harry allerede er ankommet til Storbritannien for lørdag at deltage ved sin bedstefars, prins Philip, begravelse, så befinder hertuginde Meghan sig fortsat i parrets hjem i Californien sammen med sønnen Archie.

Som Newsbreak.dk tidliger har skrevet, så har Buckingham Palace tidligere opgivet Meghans graviditet som grunden til, hun har valgt ikke at deltage.

Bange for opmærksomheden

Men det er ifølge Daily Mail ikke den fulde sandhed.

Mediet skriver, at venner af Meghan har forklaret, at hun simpelthen ikke vil risikere at løbe med opmærksomheden ved at rejse med sin mand til London.

“Står det til Meghan, skal familien genforenes og få lagt låg på stridighederne. Hun siger, det var prins Philips ønske, og at hun selv er parat til at tilgive og komme videre,” har en af hendes venner forklaret.

Vennen fortæller samtidig, at det vigtigste for Meghan lige nu er at støtte Harry.

Aborterede spontant sidste sommer

I forbindelse med Meghans fravær er det dog også en kendsgerning, at hun og Harry lige nu venter deres barn nummer to. En lille pige, der forventes at komme til verden den kommende sommer.

Samtidig hører det også med, at hertuginden tilbage i juli måned sidste år var udsat for en spontan abort og selvfølgelig lige nu sørger for at passe bedst muligt på sig selv og sit ufødte barn.

Prins Philip bliver begravet lørdag den 17. april. Ceremonien, der bliver sendt på BBC, foregår i St. Georges Chapel på Windsor Castle fra klokken 15.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu