ANNONCE

Derfor druknede Naya

14. juli 2020 12:53 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Politiet har en teori om, hvad der skete op til, at Naya Rivera druknede.

Derfor druknede Naya
Naya Rivera kæmpede for at redde sønnen, men desværre havde hun ikke kræfter til at redde sig selv. Det er politiets tese. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Chris Delmas / AFP

Mandag blev et lig fundet ved Lake Piru, hvor skuespillerinden Naya Rivera var forsvundet. Senere blev det bekræftet, at liget var overenstemmigt med skuespillerinden.

Politiet har nu også ytret sig om, hvad de mener, der er sket op til, at skuespillerinden druknede.

Det skriver New York Post.

Ville redde sin søn

Onsdag den 8. juli drog Naya Rivera og hendes fireårige søn ud på Lake Piru i en lejet båd. Knap tre timer senere passerer en anden båd skuespillerindens. Det er dog kun den fireårige dreng, der er ombord.

Her begyndte den grundige eftersøgning efter skuespillerinden. Nu er eftersøgningen afsluttet, og dødsfaldet betragtes som en tragisk ulykke.

Politiet har en teori om, hvordan det er gået til.

– Vi mener, at det var omkring eftermiddag, da hun besluttede sig for at tage en svømmetur. Tesen er så, at båden muligvis begyndte at drive, og at hun så mønstrede nok energi til at få sin søn tilbage ombord på båden, men ikke nok energi til at redde sig selv, lød det fra sheriffen af Ventura County William Ayub, der fortsatte:

– Hendes søn beskrev, at han blev hjulpet op i båden af Naya, som fik løftet ham op på dækket af både bagfra. Da kiggede han tilbage og så hende forsvinde under overfladen af vandet.

Flydende i overfladen

Det var i den nordøstlige del af den stor sø, at politiet fandt et lig, der flød rundt i overfladen.

Selv om politiet fortsat manglede den retsmedicinske identifikation af liget, var der mange andre faktorer, der med stor sandsynlighed indikerede, at der var tale om den forsvundne skuespillerinde Naya Rivera.

Politiet mener, at Naya Rivera var druknet og forklarer, at der er en del strøm i søen, derfor kan hun godt være drevet langt fra, hvor hun og sønnen havde sejlet.

Dog fortæller politiet, at det passer meget godt med området, hvor Naya Rivera og sønnen havde svømmet.

Området var præget af meget vækst og træer, og politiet mente, at liget i første omgang var blevet skjult af det.

Sønnen blev fundet sovende alene på båden, der drev rundt på søen. Han var iført en redningsvest og med et håndklæde omkring sig.

Der blev ikke fundet en redningsvest på skuespillerinden. En redningsvest i voksenstørrelse blev fundet på båden, da politiet blev inddraget i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu