ANNONCE

Derfor fik brandforsøg politiet i højt alarmberedskab

15. oktober 2018 09:34 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

I Holbæk fik Midt- og Vestsjællands Politi en mærkværdig anmeldelse om en bil, der var forsøgt antændt.

En bil var forsøgt brændt af, mens der var brandbart væske på klubhuset. Video: Local Eyes

Kort efter klokken 22 forsøgte en eller flere ukendte gerningsmænd at antænde en bil foran Bandidos’ klubhus på Østerstræde i Holbæk.

Se mere video hos Local Eyes.

Holbæk har i de seneste to uger oplevet en del uro i byen, derfor var politiet også markant tilstede, da de fik anmeldelsen.

– Der er foregået noget usædvanligt ude ved klubhuset, hvor vi får anmeldelse af, at der er kastet noget brændbart hen mod en bil og deres adresse på stedet. Der er foregået et eller andet, hvorfor vi har spærret området af, da vi ville undersøge, hvad der præcis var kastet mod huset og bilen, oplyser Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, som fik meldingen om brandattentatet klokken 22.17 til Newsbreak.dk.

Der er desuden fund af brandbart væske som er kastet mod klubhuset.

De sortklædte mænd

Det lykkedes politiet at få kontakt med personer, der har opholdt sig i klubhuset. Derudover har vidner set tre til fire sortklædte personer flygte fra stedet, men derudover har politiet ikke yderligere signalement af de potentielle gerningsmænd.

– Vi kan ud fra vores undersøgelser konkludere, at de her antændinger ikke er sket naturligt. Så der er blevet kastet noget for, at det kunne ske. Men vi ved ikke præcist endnu, hvad der er kastet. Det vil undersøgelser senere vise, siger Martin Bjerregaard til Newsbreak.dk.

Derudover oplyser Martin Bjerregaard, at Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu