ANNONCE

Derfor forlader kvinder mænd, de elsker

25. maj 2015 16:54 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk
 
Derfor forlader kvinder mænd, de elsker
Kvinder forlader deres mænd, fordi de føler sig overset. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)
Kvinder forlader deres mænd, fordi de føler sig overset. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)

Kvinder forlader deres mænd, fordi de føler sig overset. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)

Her er, hvad enhver mand bør vide om, hvorfor kvinder forlader en god mand, de elsker

Selvom der kan flere komplekse årsager, er der en altoverskyggende grund til, at kvinder forlader deres mænd. Der er en sandhed, som parterapeuten Justice Chanfarber har opdaget gennem sine år som terapeut.

Kvinderne har det meget svært med at forlade mændene. Men de gør det. De samler al den styrke, de kan. Kvinder forlader mænd, de har børn, hjem og liv med.

Der er mange grunde, men en bestemt grund er ifølge Justice Chanfarber den mest skræmmende:

Kvinder forlader mændene, for de ikke er til stede. Han arbejder, spiller golf, computer, ser tv, fisker – listen er lang. Det er ikke “dårlige” mænd – det er gode mænd og fædre. De støtter familien, de er venlige og vellidte. De er bare ikke til stede.

Mændene ser kvinder som ejendom

Det der oftest får galt, er at mændene ser kvinderne som en slags ejendom. De tager hende ganske enkelt for givet.

Ifølge Justice Chanfarber er det vigtigste, en mand kan gøre, at være der. Gøre sig fortjent til hendes kærlighed og omsorg. Han skal høre hende – ikke bare nikke høfligt, når hun fortæller.

Hun vil mærkes. Hun vil mærke hans passion og lidenskab. Ikke bare lidenskab for hende – også lidenskab for livet. Det er det mest attraktive, en mand kan tilbyde.

Justice Chanfarber har et par gode råd til, hvordan man(d) kan finde ud, om lidenskaben er der, eller om han glemmer at se hende:

– Kig hende dybt i øjnene. Kig længere, end du føler det behageligt. Se hende, og se dybere, end du plejer.

– Rør ved hende med fuld opmærksomhed. Føl efter, hvad der sker, hvordan din hånd føles på hendes krop. Læg mærke til, hvilke følelser, det vækker i din krop.

Det handler om fem minutter hver dag. Det handler ikke om ekstravagante middage (selvom det også er godt). Det handler om opmærksomhed i hverdagen, så hun mærker, at du er der. At du ikke tager hende for givet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu