Derfor frygter singler Valentinsdag

14. februar 2013 13:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Derfor frygter singler Valentinsdag
Foto: Colourbox.
Valentinsdag

Mens kærestepar hygger sig på Valentinsdag så imødeses den med frygt af singler. Foto: Colourbox.

Mens tusinde af par bruger den 14. februar til hygge, så må singlerne bruge Valentinsdag til at dvæle ved minderne eller håbe på fremtiden.

 

Det er konklusionerne på en stor undersøgelse datingsiden dating.dk har lavet op til Valentinsdag blandt i alt 2500 mænd og kvinder på deres site. Over 80 procent af de deltagende kvinder skal ikke lave noget specielt på Valentinsdag og tre fjerdedele af både mænd og kvinder svarer, at de ikke glæder sig til dagen fordi de ikke har nogen at fejre den med.

Mens de mange singler frygter Valentinsdag netop fordi de ofte sidder alene, så har mange af dem gode bud på, hvordan den perfekte Valentinsdag skal se ud.

Den skal byde på en romantisk overraskelse og så er begge køn enige om, at det er manden, der skal tage initiativet.

For dem, der ikke allerede har planer for i aften vil dating.dks direktør Peter Sønderby gerne komme med en udstrakt hånd:

”Det er ærgerligt, at så mange singler ikke har nogen at fejre Valentinsdag med. Det vil vi gerne lave om på. Derfor giver vi gratis adgang til alle Dating.dks funktioner hele den 14. februar for både nye og gamle medlemmer”, siger Peter Sønderby, der håber, at kunne bidrage til at gøre dagen lidt mere romantisk for nogen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu