ANNONCE

Derfor skal du høre Black Eyed Peas når du prøvekører en ny bil

15. oktober 2018 16:33 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Nogle sange er bedre end andre, når man skal teste anlægget i en bil. Vi guider her til de bedste.

Det kan godt være, det har noget at sige, hvor langt på literen en ny bil kører, om den klarer sig godt i crash-tests eller om det koster det hvide ud af øjnene at få den repareret, når den hele tiden går i stykker.

Men det vigtigste er selvfølgelig, om den har et anlæg, der er værd at høre på, når man bruger sine timer inde i blikkassen. For med bilanlæg, der kommer i noget svingende kvalitet – tit lav – kan der være milevidt til forskel på et godt og et dårligt.

Lydingeniøren Matt Kirsch, der tidligere har arbejdet for General Motors har derfor offentliggjort en liste over ti numre, han har brugt til at teste kvaliteten på bilstereoer. Han begrunder også, hvad man skal lytte til i numrene – og det kan læses i galleriet ovenfor artiklen.

Musikerne selv går op i det

Og det er faktisk også noget, musikere selv tænker om. Det har musikeren Daniel Kessler fra bandet Interpol tidligere afsløret over for bladet Gaffa. Han fortæller, at de i bandet altid har gjort meget ud af, at teste deres musik på et anlæg i en bil, for at være sikker på, at det også duer til højtalere af lavere kvalitet:

– Det er altid godt at teste numrene på forskellige typer højttalere, når man mikser, for når man er i studiet, kan man godt sidde og synes, at det hele lyder fantastisk, og når man så kommer hjem, lyder det slet ikke på samme måde længere. Det er som at købe noget lækkert i en basar, for så at opdage, når man kommer hjem, at det er fyldt med sand, siger musikeren til Gaffa.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu