ANNONCE

Derfor skal du vande dine blomster om morgenen

25. september 2020 07:23 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vand er vigtigt. Også for blomster.

Har du planter i dit hjem, det er svært at holde liv i, uanset hvor meget du passer og plejer dem?

The Sill, en onlinebutik for planter og et videnscenter om samme emne, skriver, at det siger sig selv, at man skal vande sine blomster, og det behøver man formentlig ikke at læse en artikel om for selv at vide.

Spørgsmål som, hvor meget vand man skal bruge, og hvornår på dagen, man skal vande, er måske lidt sværere at finde svar på uden hjælp, og du kan i galleriet til denne artikel få nogle overornede råd til, hvor ofte du skal vande dine planter.

Du har magten

Hvad tidspunktet på dagen for vanding angår, så har The Sill også et godt råd, og her er det vigtigt at huske, at du har taget over for naturen ved at holde planter i et miljø, hvor regnen ikke kan nå ind.

The Sill skriver, at det bedste tidspunkt for vanding er om morgenen. Det er det, fordi planterne har brug for vandet, før solen begynder at skinne på dem, og dermed får vandet til at forsvinde igen.

Hvis du derudover har planter stående, der har godt af et blive bestøvet med vand, er det en god idé at gøre det, når du alligevel vander dem, og så igen om aftenen.

The Sill skriver, at du på den måde giver planterne adgang til så meget væde som muligt, hvilket de kun har godt af.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu