ANNONCE

Derfor var shamanen ikke med til konfirmationen

11. september 2019 14:21 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Onkel Durek Verrett, selvudnævnt shaman, glimrede ved sit fravær ved prinsesse Ingrid Alexandras konfirmation. Danske kronprins Frederik var der.

Det var med alt, der hører til, da prinsesse Ingrid Alexandra af Norge blev konfirmeret lørdag den 31. august. Ceremoni, god mad, taler samt den nære familie og andre gæster fra både nær og fjern.

En person glimrede dog ved sit fravær, nemlig den selvudnævnte shaman Durek Verrett, der danner par med konfirmandens faster, prinsesse Märtha Louise.

I galleriet over artiklen kan man se billeder fra prinsessen store dag.

“Det er ærgerligt, jeg ikke kunne komme, men datoen passede ikke”, har han fortalt til norsk Se og Hør. Men uden at forklare, hvad den egentlige grund var.

Han fortæller dog, at har har gang i flere projekter i sit hjemland.

“Jeg er i gang med at indspille en stor film i Hollywood og jeg laver desuden en TV-serie for Netflix. Jeg har været i studiet syv til otte timer dagligt”, siger han.

Dagens hovedperson kunne dog glæde sig over, at der var mange andre prominente gæster. Blandt disse kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der der havde taget sønnen prins Christian med. Desuden kronprinsesse Victoria.

Såvel den danske kronprins som den svenske kronprinsesse stod faddere til konfirmanden, da hun blev døbt den 17. april 2004.

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu