ANNONCE

“Det er slut”

15. februar 2021 13:33 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Forside på det australsk medie kunne næppe have været dårligere timet

Bedst som royale fans over hele verden nærmest ikke kan få armene ned på grund af nyheden om Harry og Meghans snarlige familie forøgelse, så er det lykkedes det Austraske medie New Idea af sende chockbølger gennem den samme skare.

Det sker med den måske dårligst timede forside i mands minde. Det skriver britiske The Guardian.

Forsiden, der ifølge The Guardian ramte læserne tidligt mandag morgen den 15. februar lokal australsk tid – eller blot timer inden den fantastiske nyhed fra Harry og Meghan kom ud – er mildest talt uheldig.

Det er slut

Den mere end antyder nemlig, at parrets forhold er forbi. Det sker med et billede taget i forbindelse med deres deres bryllup, der fremstår som var det revet itu og med ordlyden: ‘It’s all over’ – eller på dansk: ‘Det er slut’, skrevet med fede gule typer.

Det er endda suppleret med beskeden om, at der er tale om en officiel erklæring fra hoffet.

Et ganske andet tema

Når man så læser artiklen falder blodtrykket og pulsen heldigvis ret hurtigt til et mere acceptabelt niveau. Den handler nemlig ikke om et brud hertugen og hertuinden imellem, men om de genvordigheder, der har været mellem dem og den øvrige kongefamilie, siden parret valgte at trække sig fra deres officielle pligter.

Der står i øvrigt også, at de er blevet frataget alle deres royale titler, uden der er nævnt en kilde i forbindelse med påstanden.

Harry og Meghan offentliggjorde nyheden om den ventede familie forøgelsen via en erklæring, der også indeholdt det herligste foto af parret henslængt ude i guds fri natur. Det skete efter den kongelige familie forinden allerede var blevet informeret.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu