ANNONCE

Det her må du aldrig putte i opvaskeren

13. april 2020 19:19 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Opvaskemaskinen er en uundværlig medhjælper i køkkenet. Men der er noget, du skal være opmærksom på.

Er der en hjælper i køkkenet de færreste vil undvære, så er det opvaskemaskinen. Ikke mindst efter middagen med venner eller familie, hvor det brugte service, potter og pander let hober sig op.

Artiklen fortsætter under videoen

Her vil vi meget hellere bruge tiden på det sociale samvær fremfor at skulle stå i køkkenet med opvaskebørste og viskestykke.

Men vær opmærksom på, at det langt fra er alting, der har lige godt af en tur i maskinen. Noget fordi, det ganske enkelt ikke kan klare de høje temperaturer og andet fordi, det slet ikke er designet til det slid og de strabadser , en opvaskemaskine udsætter det for.

I galleriet over artiklen kan du se eksempler på, hvad du aldrig må udsætte for maskinvask.

Vær også opmærksom på, at det ikke er nødvendigt at skylle alt fuldstændig rent, inden det kommer ind i maskinen. Den kan nemlig nemlig ifølge Reader’s Digest sagten selv klare at skylle det meste. Den har faktisk godt af lidt fedtstof.

Man skal selvfølgelig også sørge for, maskinen skal fyldes, inden den startes. Dog ikke overfyldes, for det kan nemlig få konsekvenser. Ikke bare for kvaliteten af opvasken men også for det, man har fyldt i den. Ingen har jo brug får ‘skår i glæden’.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu