ANNONCE

Det kan være farligt: Her er tegnene, du skal se

23. januar 2019 06:03 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det kan være svært at skrue sig op til en tur på arbejde.

Du kender det sikkert selv. Det er mandag morgen, vække uret klinger i vildskab i horisonten, mens det virker til, at dynen kravler længere og længere op over ørerne. Kampen for at komme ud af sengen synes evindelig, mens tanken om at skulle møde på job synes som en by i Rusland.

Og det er ikke unormalt at tænke sådan, fordi alle har dårlige dage af og til. Men for nogle, der bliver disse tanker desværre hverdag – uden at de gør noget ved det. Og ny forskning viser faktisk, at i USA går otte procent af alle udgifter til sundhedsvæsenet som følge af arbejde og arbejdsrelaterede sygdomme som stress, skriver Jeff Pfeffer, der er professor i organisationsadfærd på Stanford.

Men du kan faktisk gøre noget ved problemet selv, fordi det kan godt være, at din hjerne ikke vil erkende problemet, men din krop vil begynde at vise tegn på, at stress er ved at ødelægge din lyst til at arbejde – og at du faktisk langt fra er OK.

I galleriet øverst har vi samlet de symptomer, som du skal være opmærksom på, når kroppen prøver at fortælle, at der er problemer på arbejdet. Men måske endnu vigtigtere, hvordan du kommer problemet til livs, før det er for sent.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu