ANNONCE

Det’ sørme det’ sandt det’ efterår

8. september 2020 06:31 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Er man allerede træt af det, kan man krydse fingre for, at næste uge bliver, som det ser ud til i næste uge.

Det' sørme det' sandt det' efterår
Der er udsigt til regn over flere omgange i den kommende tid. Foto: Linda Kastrup/Scanpix

De morgenfriske jyder har nok allerede mærket den front, der er kommet til landet fra vest i løbet af natten. Med sig bragte den regn, der i skrivende stund er på vej ind over resten af Danmark.

Vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Trine Pedersen, fortæller, at fronten fortsætter turen fra vest mod øst, som dagen skrider frem.

Man forventer, at bornholmerne får det sidste at se til fronten over middag, hvorefter der er mulighed for at få solen at se.

– Men så får vi en ny front ind natten til onsdag, og så tager vi en ny omgang regn, siger Trine Pedersen.

En uges vejr

Ifølge DMI er dette også fortællingen om vejret resten af denne uge. Der kommer fronter ind over landet fra vest. De bringer regn med sig, og efter dem følger der en omgang tørvejr, med mulighed for solskin.

Tirsdag bliver derudover en lidt blæsende dag, hvor vinden bliver let til frisk, mens man ved kysterne har mulighed for at opleve hård kuling.

Temperaturmæssigt forventer Trine Pedersen 16 til 20 graders varme, omend det formentlig kun er på Sjælland, at der bliver 20 grader. Tirsdag og onsdag er der ligeledes udsigt til op mod 20 graders varme, men temperaturen falder i løbet af ugen, til omkring de 16 graders varme.

– Det ser efterårsagtigt ud, siger Trine Pedersen om vejret i denne uge. Og så er der et lille håb om, at det ikke fortsætter i ugen, der kommer.

– Det ser ud til, at vi får mere stabilt vejr, siger Trine Pedersen, der også understreger, at det er sagt med forbehold. Meget kan nå at ændre sig inden da.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu