ANNONCE

Det spurgte vi Google om i 2019

11. december 2019 09:16 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Google er danskernes foretrukne søgemaskine, men hvad spurgte vi egentlig om i 2019?

Du kender det sikkert, at du sidder på Google og skal finde svaret på et af livets helt store spørgsmål – eller i hvert fald det, der har optaget din hjernes kapacitet i minutterne op til.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men hvor mange skoleelever nok kan nikke genkendende til, at matematikreglerne lige skal tjekkes eller den tyske kasus skal genopfriskes, så er det for andre et spørgsmål om, hvilken kage der er den bedste – eller hvordan man nu engang måtte binde en dobbeltknude på sine vinterstøvler.

Vi er jo alle forskellige og vi har en masse forskellige interesser, når det kommer til vores daglige liv, men en ting er sikkert og vist, hvis vi undrer os over noget – så er Google ofte et af de steder, hvor vi søger svaret.

I år har Google frigivet en liste over de ti ting, som danskerne har søgt allermest på i løbet af året 2019 – og der er en række overraskelser, som helt sikkert ikke lige var det, som man ville tænke på.

Men kigger man nærmere på, hvad der trendede på Google, så kan man også godt se, at det har været et år præget af politiske valg i både ind og udland.

I galleriet øverst kan du se de 10 ting, som danskerne googlede mest i det snart hedengangne 2019.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu