ANNONCE

-Det tegner ikke godt

28. december 2020 16:08 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk og Ritzau Info

De mange danske dødsfald tegner ikke godt, mener Søren Brostrøm.

Mandag er der registreret yderligere 30 dødsfald blandt smittede, hvilket er det højeste daglige antal dødsfald i Danmark.

Og ifølge Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, tegner det ikke godt.

Det siger han til TV2.

– Det er jo bekymrende, og jeg synes, det understreger, at vi stadigvæk står midt i en epidemi med et meget højt smittetryk, særligt i hovedstaden, siger han.

Antallet af indlagte er mandag på 872 . Det er 52 flere end søndag.  125 indlæggelser er såkaldt nye indlæggelser. 113 ligger på en intensivafdeling, og de 66 får vejrtrækningshjælp af en respirator.

Du kan få et kort overblik over de seneste danske corona-tal i galleriet ovenfor.

Nye vacciner

En ny leverance af vaccinedoser fra selskaberne Pfizer og BioNTech er ankommet til Statens Serum Institut (SSI), oplyser SSI-direktør Henrik Ullum på Twitter.

Det blev søndag meddelt, at der ville ankomme yderligere 38.000 vaccinedoser mandag omkring klokken 18. Men doserne er altså allerede mandag formiddag ved 11-tiden ankommet til SSI.

Der er tale om 38.025 vaccinedoser, som er leveret i frysebokse, oplyser SSI. Sent på eftermiddagen mandag bliver de sendt ud til regionerne.

Den første leverance af doser ankom lørdag morgen. Her fik Danmark 9750 vaccinedoser.

Søndag blev de første danskere vaccineret mod corona. Det var beboere på plejehjem og frontpersonale, der fik de første stik.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu