Detektiv: Jeg har fundet Maddies grav

6. juli 2012 12:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Detektiv: Jeg har fundet Maddies grav
Billede mangler

Siden den lille britiske pige, Madeleine McCann, forsvandt i 2007, har hele verden fulgt med i mysteriet. Politi, forældre, medier og detektiver har søgt efter det forsvundne barn uden held, men nu træder en selvudnævnt detektiv frem og påstår, at han har fundet lille Maddies grav.
Stephen Birch, som den sydafrikanske mand hedder, har på eget initiativ søgt efter Madeleine og i den forbindelse brugt en skanner til at undersøge området i Portugal, hvor den britiske familie holdt ferie, da tragedien skete.
– Det eneste, jeg ønsker, er at løse mysteriet, så Madeleines familie kan få vished. Jeg er overbevist om, at hun ligger, hvor jeg har scannet, siger Stephen Birch til Sky News.
Den selvudnævnte detektiv siger, at han har fundet et gravsted tæt på ferielejligheden, og at hans skanninger afslører et tomrum og menneskeknogler gravet ned i jorden.
Maddie var kun fire år, da hun forsvandt sporløst fra sit værelse i ferielejligheden i Praia da Luz i Portugal. Siden har teorierne været mange. Først blev hendes forældre anklaget for selv at have slået pigen ihjel, men sagen mod dem blev droppet.
Siden har teorierne gået på, at pigen er blevet bortført af enten en pædofil eller en familie, der selv brændende ønskede et barn. Med jævne mellemrum har der floreret billeder i medierne af børn, der kunne være den forsvundne pige, og udsagn fra kilder, der påstår at have set Maddie.
Det er dog stadig et mysterium, om Madeleine lever endnu, og hvor hun i så fald befinder sig. Nu vil Scotland Yard undersøge Stephen Birchs resultater. Forældrene har ikke kommenteret på detektivens påståede opdagelse.
Kilde: Sky News.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu