ANNONCE

Dette klistermærke gemmer på noget ganske særligt

30. november 2018 22:14 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Klistermærket sidder ikke kun på chokolade.

Hvis du har set et gult klistermærke på plader med chokolade, når du handler ind i Netto, betyder det, at klistermærket har den effekt, det er tilsigtet. Det samme gør sig gældende, hvis du ser det på plader med chokolade i din lokale kiosk, men ser du klistermærket på varer andre steder end i Netto, bør du nok overveje at finde et andet sted at handle ind.

Newsbreak.dk har været i kontakt med Salling Group, der ejer Netto, for at finde ud af, hvad det er for varer, der bliver solgt med det særlige klistermærke, og hvad klistermærket skal til for i det hele taget.

Salling Group oplyser, at klistermærket er en del af Nettos værn mod organiseret tyveri af det, man i daglig tale kan kalde for kioskvarer. Du kan i galleriet til denne artikel se eksempler på de varer, der sælges i Netto med det særlige klistermærke, og fælles for dem er, at de er lette at sælge andre steder ned i Netto. Derfor klistermærket.

Det klistrer godt

Det gule klistermærke har været i brug i nogle år, og ifølge Salling Group gemmer det på noget virkelig effektivt klistrer, der gør, at det sidder det virkelig, virkelig godt fast, og det er derfor meget svært at få af. Det kan altså godt være, at du kan få det af den plade chokolade, du køber selv, men spørgsmålet er, om det er indsatsen værd, hvis du har neglet en palle chokolade med henblik på suspekt videresalg.

Klistermærket har angiveligt haft en positiv effekt, og Salling Group oplyser til Newsbreak.dk, at de butikker, der benytter klistermærket oplever en markant reduktion i svindet af varer, der er prydet med mærket.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu