ANNONCE

Dette legetøj kan kvæle dit barn

31. marts 2020 12:15 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En helt særlig bamse, der forestiller en enhjørning, advarer Sikkerhedsstyrelsen mod.

Dette legetøj kan kvæle dit barn
Happy Monkey Electric Walking Unicorn advarer Sikkerhedsstyrelsen mod, da den ikke overholder krav for legetøj, der medfører en risiko for kvælning. (Afbilledet er ikke den eksakte enhjørning) Foto: Colourbox/ Genre

Det er ikke alt legetøj, der er lige sikkert for dit barn. Endnu en gang er Sikkerhedsstyrelsen ude og advare mod et legetøj, der kan være meget farligt at bruge.

Det er Happy Monkey Electric Walking Unicorn, som børn bør undgå, fremgår det af Sikkerhedsstyrelsen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Risiko for kvælning

Der er i lovgivningen sat mange krav til legetøj, som skal overholdes. Dog overholder Happy Monkey Electric Walking Unicorn ikke alle krav.

På enhjørningen sidder en snor, og det er den, der giver problemer.

Legetøjet lever nemlig ikke op til de krav, der er for den maksimale længde af snor i forbindelse med et legetøj. Det er også den, der kan medføre til, at børn kan blive kvalt.

Stop med brug

Hvis man ligger inde med Happy Monkey Electric Walking Unicorn, så anbefaler Sikkerhedsstyrelsen, at man stopper med at bruge den.

Enhjørningen forhandles ved AliExpress, og Sikkerhedsstyrelsen tager kontakt til forhandleren og beder dem om ikke at sælge produktet fremover.

Pressevagten ved Sikkerhedsstyrelsen oplyser til Newsbreak.dk, at advarslen om legetøjet er delt i alle lande, hvor produktet forhandles.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu