ANNONCE

Dette skal du smide ud nu

22. november 2020 20:56 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Hjemmet er fyldt med rod om man vil det eller ej, men oftest er det sværere at starte med at gøre rent end at holde rent.

Julen sig nærmer, men i Danmark er der ikke meget sne, som der dækker jorden – endnu. Derimod er det en årstid, der kalder på meget støv, jord og mudder på skoene, hvis man ikke passer på. For mange er november og december også månederne, hvor mange mødes og samles for at hygge. I 2020 bliver dette nok lidt anderledes grundet coronaens indtog, men ikke desto mindre skal huset skinne, når der kommer gæster på besøg.

Derfor er det også værd at få gang i den helt store rengøring, som kan gøre huset lækkert, når julepynten skal findes frem. Men hvor pokker skal man egentlig starte henne, når det kommer til oprydning?

I galleriet øverst kan du se, hvordan du får den ultimative rengøring sat i søen.

Newsbreak.dk har tidligere fortalt, hvad en rengøringsekspert anbefaler. For oprydningsekspert Kamille Sommer er den bedste måde at komme i gang på at stille sin telefon eller æggeur på ti minutter.

– Alle har ti minutter, og man kan nå utrolig meget på kort tid. Samtidig kan det være en rigtig god idé at få en ven/ veninde til at hjælpe sig med at smide ud, siger Kamille Sommer.

Hun opfordrer også folk til at inddrage børnene, så de får trænet deres oprydningsmuskel.

– Det er vigtigt at lære sine børn at rydde op. Hvordan skal de ellers kunne det som voksne? Men spørg dem ikke om, hvad de bruger. Spørg dem om, hvad de kan undvære. Alle kan undvære noget, siger Kamille Sommer.

Hårdt at få startet

Hvis du er én af dem, der synes, det tager rigtig lang tid at gøre rent i dit hjem, så fat mod.

Det er faktisk muligt at gøre det hele lidt sjovere. I rengøringen er det muligt at tænke kreativt og finde på måder at inspirere sig selv, så det bliver sjovere. Det kan for eksempel være, at man laver små indbyrdes konkurrencer i hjemmet, så der er et element af enten konkurrence eller en form for gulerod, der kan inspirere rengøringen til at være andet end en sur pligt.

Good Housekeeping har kigget nærmere på, hvordan du kommer den megen rengøring til livs.

I galleriet øverst kan du se, hvordan du får den ultimative rengøring sat i søen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu