DF: EM-finalen bør kun blive sendt på TV2

1. juli 2012 16:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DF: EM-finalen bør kun blive sendt på TV2
Billede mangler

Når Italien og Spanien i aften tørner sammen i aftenens EM-finale i fodbold vil millioner sidde klistret foran tv-skærmene.
Både TV2 og DR sender finalen direkte, men det er en fejl, mener Dansk Folkepartis medieordfører, Morten Marinus.
DF-medieordføreren inddrager nu kulturminister Uffe Elbæk (R) i sagen
– Jeg elsker en god fodboldkamp, men der skal altså også være noget på tv søndag aften for de mange, der mener, at en fodboldkamp blot er 22 voksne mænd, der render forvirret rundt efter en bold, siger Morten Marinus.
– Det er galt nok, at DR sender den ene genudsendelse efter den anden, men man bør altså fremadrettet overveje nøje, om man i den bedste sendetid søndag aften ligefrem behøver sende det samme som TV2.
Marinus vil derfor rette henvendelse til kulturministeren i sagen. Ministeren skal vurdere, om DR har prioriteret rigtigt i denne sag, eller om ministeren mener, at DR fremadrettet skal prioritere anderledes.
– Det er nu ikke sådan, at jeg synes, at vi politikere skal bestemme ned i detaljer om, hvad DR nu skal sende eller ikke skal sende.
– Men her mener jeg, at man har truffet den helt forkerte beslutning, og nogen skal jo tale på vegne af de mange danskere, der betaler en høj licens og som ikke gider se fodbold søndag aften, siger Marinus.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu