DF kommer regeringen i møde om konkurrencepakke

25. februar 2013 10:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DF kommer regeringen i møde om konkurrencepakke
Billede mangler

Regeringens ventede udspil til en pakke, der skal forbedre konkurrenceevnen, får allerede nu positive bemærkninger med på vejen af Dansk Folkeparti.

 

Erhvervsordfører Hans Kristian Skibby (DF) tvivler på, at lavere selskabsskat vil skabe job her og nu, men han mener, at det kan skabe vækst på sigt, fordi det kan lokke flere udenlandske investeringer til Danmark.

»Det er ikke nogen hemmelighed, at det koster penge at forbedre konkurrenceevnen og skabe arbejdspladser. Vi vil ikke bare skyde de her ting ned. Regeringen skal have en chance,« siger han og nævner blandt andet nye regler for hotelmoms som et af de positive elementer, der allerede nu er kendt for offentligheden.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og finansminister Bjarne Corydon (S) fremlægger tirsdag det samlede udspil til konkurrenceevnepakken. Det er allerede kendt, at selskabsskatten sænkes fra 25 til 22 procent. Samtidig ventes nye regler for hotelmoms, der gennem en længere periode har været en mærkesag for dele af erhvervslivet. I sidste uge kom det også frem, at regeringen vil fjerne en omstridt afgift på lastbiler.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu