ANNONCE

DF: Nu er genopdragelsesrejser gratis

9. februar 2012 16:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DF: Nu er genopdragelsesrejser gratis
Billede mangler

Nu bliver det lettere at sende børn på genopdragelsesrejse.
Det mener Martin Henriksen, Dansk Folkepartis udlændingeordfører.
“Som reglerne er nu, kan et barn fortabe retten til at komme tilbage til Danmark, hvis vedkommende sendes på genopdragelse i sit hjemland. Det har en betydelig afskrækkende effekt i forhold til familier, der overvejer at sende deres børn tilbage til hjemlandet. Det annullerer det nye udlændingepolitiske flertal med aftalen, og gør det reelt gratis at sende sine børn på genopdragelsesrejser til hjemlandet,” siger Martin han i en pressemeddelelse.
Partiet udtrykker utilfreds med en ny politisk aftale, der i dag er blevet indgået mellem regeringen, Enhedslisten og Liberal Alliance,
Aftalen betyder ifølge en pressemeddelelse fra Justitsministeriet styrket forebyggelsen af genopdragelsesrejser, men det er Henriksen altså uenig i.
Dansk Folkeparti har netop fremsat et beslutningsforslag i Folketingen, der vil fratage forældre deres opholdstilladelse, hvis de sender deres barn på en genopdragelsesrejse.
Børn op til otte år skal nu kunne familiesammenføres, uden at en sagsbehandler først skal vurdere barnets mulighed for at blive integreret i det danske samfund, slår aftalen endvidere fast.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu